Termékek Menü

A fali matricák A-tól Z-ig

A fali matricák új korszakot nyitottak, az újdonságokra mindig is kifejezetten fogékony dekoráció világában. Ezek a praktikus kiegészítők nem csak azért szenzációsak, mert egyszerűen, gyorsan, és pillanatok leforgása alatt felhelyezhetők adott felületekre, de magas esztétikai értéket is képviselnek. 

Tehát nem csak arról van szó, hogy ezek a kellékek felhasználóbarát módon lettek megalkotva azért, hogy ragasztásuk senkinek ne okozzon nehézséget, hanem arról is, hogy a különböző trendeknek, felhasználói igényeknek megfelelően esztétikumuk is kiemelkedő. Olyan stílusú darabot választhatsz magadnak, amilyet csak szeretnél, hiszen a fali matricák termékpalettája olyan sokszínű, hogy talán lehetetlenség is elejétől a végéig áttekintened.

De mégis mit érdemes tudnod ezekről a faltetoválásokról? A fali matricák a meszelt falakon kívül bármilyen felületre, néhány perc alatt felhelyezhetők. Egy dologra figyelj: a kijelölt terület ne legyen se zsíros, se poros, hiszen ezek az eltérések akadályozhatják magát a felragasztást, és a tökéletes végeredmény megszületését is. A legjobb, ha óvatosan megtisztítod a matricázni kívánt részt.

A fali matricák felhelyezéséhez csak néhány eszközre van szükséged: vízmértékre, és ceruzára a pontosság kedvéért, simító kártyára, ami lehet a személyigazolványod is, és egy rongyra. Ennyi az egész. Néhány másodperc alatt már fel is tapaszthatod álmaid dekorját. Még egy lényeges információ, így a végére: a fali matricák úgy szedhetők le, hogy az érintett felületben nem tesznek kárt. Azaz, ha például festés előtt áll az otthonod, akkor nyugodtan eltávolíthatod a matricákat, nem kell káreseménytől tartanod.