Termékek Menü

színminta

Hibiszkusz virágos falmatrica

Ár:
3.600 Ft
Cikkszám: 0721
Méret (SZÉLESSÉGxMAGASSÁG):
Kicsi: 40cm x 113cm
Közepes: 60cm x 169cm
Nagy: 80cm x 225cm
Extra nagy: 100cm x 281cm
Óriás méret: 120cm x 338cm
 
Egyedi méret esetén, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kapható választék:
Méret:
Falmatrica színe:

Leírás

Ez az Ázsiából származó növény, Európában először a párizsi királyi füvészkertben jelent meg, Jean Robin, francia botanikusnak köszönhetően. A hibiszkusz, másik nevén, a mályvacserje egy kétszikű, zárvatervő, csészeleveles, a mályvafélék családjába tartozó virág. A hibiszkusz nemzetség rendkívül változatos, mintegy 1200 fajjal. A hibiszkusz elnevezés az egyiptomi szent madár, Íbisz nevéből származik. Sokan nem tudják, hogy a Hibiszkusz nemcsak szépsége miatt terjedt el, hanem rengeteg hasznos tulajdonságai miatt is. Egyes fajtáit a gyógynövénykészítéshez használják nagy előszeretettel, másrészt az élelmiszerfelhasználásban is alkalmazzák, akár lekvárok,szörpök, stb...készítéséhez. Illoolaja megnyugtatja és felfrissíti a testet és a lelket egyaránt. A hibiszkusz  Kínában egyaránt jelképezi a hírnevet és a gazdagságot.  

Matricáinkkal nemcsak a falat, (ami lehet fűrészporos ill.üvegszálas tapéta is!) hanem bármilyen bútorzatot vagy üvegfelületet is kidekorálhatsz önállóan és egyszerűen! Szinte minden felületen jól tapad, lehet fém, fa vagy akár csempe. Matricáinkat könnyű fel, ill. levenni, hiszen kifelyezetten erre a célra gyártott fóliát használunk, így termékeink,magas minőséget képviselnek!

Pontos használati útmutatót a " Tájékoztató" menüpontban  a "Falmatrica használati útmutató"-ban találsz!

Matricáinkat a német gyártmányú,  ORACAL 638 WALL ART   fóliából készítjük amit elsősorban falak dekorálásához gyártanak. Matt felületű. Továbbá előnye, hogy a felületről eltávolítva nem hagy nyomot, nem sérül a festés- tapéta.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékajánló