Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2017. 03. 29. 11:00:00

A fali matricák új korszakot nyitottak, az újdonságokra mindig is kifejezetten fogékony dekoráció világában. Ezek a praktikus kiegészítők nem csak azért szenzációsak, mert egyszerűen, gyorsan, és pillanatok leforgása alatt felhelyezhetők adott felületekre, de magas esztétikai értéket is képviselnek. 

2017. 03. 24. 12:00:00
A faltetoválások soha nem látott távlatokat nyitottak meg a dekoráció világában. A falmatrica olcsón is beszerezhető, ez már nem álom többé. Hogy miért érdemes lecsapnod erre az ajánlatra? A falmatrica nem csak egyszerű, gyors, de kifejezetten könnyű, mégis dekoratív lehetőséget biztosít arra, hogy úgy dobd fel otthonodat, hogy sem a fúrónak, sem a kalapácsnak nem kell előkerülnie. 
2017. 03. 17. 20:39:00
Ha szeretnéd otthonodat valamivel feldobni, ami egyedivé, karakteressé teszi közvetlen környezetedet, akkor legjobb, ha betérsz a falmatrica bolt virtuális falai közé, hogy felszerelkezz olyan faltetoválásokkal, melyek ízlésedet hűen tükrözik. Sűrűn előforduló kérdés, hogy milyen felületekre lehet biztonsággal, és sikerrel alkalmazni a falmatricákat.