Termékek Menü

színminta

Michael Schumacher falmatrica

Ár:
3.600 Ft
Cikkszám: 0713
Méret (SZÉLESSÉGxMAGASSÁG):
 
Kicsi: 41cm x 40cm
Közepes: 61cm x 60cm
Nagy: 82cm x 80cm
Extra nagy: 1002cm x 100cm
Óriás méret: 122cm x 120cm
 
Egyedi méret esetén, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kapható választék:
Méret:
Falmatrica színe:

Leírás

Michael Schumacher német, 7-szeres világbajnok, minden idők legnépszerűbb autóversenyzője. Mindenféle allűröktől mentes életében a sport és a család volt az első helyen. A siker és a gazdagság nem bolodnította meg, ennek is köszönheti, hogy a világon rengetegen tekintik példaképüknek. Az Unesco nagyköveteként rengeteg humanitárius tevékenységet folytatott, amiket anyagilag is támogatott. 2013. december 29-én a délelőtti órákban a franciaországi Méribelben síelés közben súlyos balesetet szenvedett. Állapotát sok spekuláció övezi, és ezt a hivatalos bejelentések hiánya is csak súlyosbítja. 

Matricáinkkal nemcsak a falat, (ami lehet fűrészporos ill.üvegszálas tapéta is!) hanem bármilyen bútorzatot vagy üvegfelületet is kidekorálhatsz önállóan és egyszerűen! Szinte minden felületen jól tapad, lehet fém, fa vagy akár csempe. Matricáinkat könnyű fel, ill. levenni, hiszen kifelyezetten erre a célra gyártott fóliát használunk, így termékeink,magas minőséget képviselnek!

Pontos használati útmutatót a " Tájékoztató" menüpontban  a "Falmatrica használati útmutató"-ban találsz!

Matricáinkat a német gyártmányú,  ORACAL 638 WALL ART   fóliából készítjük amit elsősorban falak dekorálásához gyártanak. Matt felületű. Továbbá előnye, hogy a felületről eltávolítva nem hagy nyomot, nem sérül a festés- tapéta.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékajánló